Wittem De Zuid Limburgse Golf & Countryclub

Aubelsweg 1, 6281 Mechelen, , Nederland

Honden zijn bij ons in de baan toegestaan, mits aangelijnd, en dat honden zich netjes gedragen: niet blaffen, niet rondrennen, niet op de greens, niet in de bunkers.

Uiteraard graag uitwerpselen verwijderen, ook in de rough.

In het clubhuis zijn honden niet toegestaan.

Misschien ten overvloede aardig om te vermelden dat Wittem, anders dan veel golfbanen, in het weekend de dezelfde greenfee-prijzen hanteert als door de week. Het is bij ons, met name op de zaterdagmiddag, altijd zeer rustig. Men kan de actuele baanbezetting zien op onze website, www.zlgolf.nl . Hier vindt men ook een aantal hotels in de regio waar wij aantrekkelijke kortingsregelingen mee afgesproken hebben.

De baan

Het ontwerp van de 18 holes van De Zuid Limburgs Golf & Country Club Wittem is gemaakt door vermaarde Engelse golfbaanarchitect Fred W. Hawtree in 1956. Ook de recente veranderingen aan de baan, zijn van de hand van Hawtree.

De golfbaan is uniek zowel landschappelijk als speltechnisch. De eerste negen holes zijn gelegen in een bosrijke omgeving, met een mooie waterpartij op de par 3 derde hole. De tweede negen holes strekken zich uit over het glooiende heuvellandschap van Zuid Limburg met veel hoogteverschillen, schitterende vergezichten en twee uitdagende waterpartijen.

De baan is een uitdaging voor golfers van alle speelsterktes. De eind 2018 afgeronde renovatie van de baan bevestigt de positie van Wittem als echte klassieker in het Nederlandse golflandschap.

gb Wittem golf met hond

Contact informatie
Telefoon
+31(0)434551254
Website
zlgolf.nl