Afdrukken 

Golfbaan Sluispolder

Golfbaan Sluispolder Golfen Met Honden
Sluispolderweg 7
Alkmaar,Noord-Holland
Nederland 1817 BM
(072) 5 111 555

Iedereen, en dus ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom. Om het plezier voor alle golfers te behouden, vragen we om ze aangelijnd te houden en uiteraard achter de hond aan op te ruimen. De trouwe honden-vrienden mogen thuis blijven tijdens wedstrijden, omdat niet al onze gasten evenveel van de hond houden als u.
Contact

Iedereen, en dus ook trouwe viervoeters zijn van harte welkom.

Om het plezier voor alle golfers te behouden, vragen we om ze aangelijnd te houden en uiteraard achter de hond aan op te ruimen.

De trouwe honden-vrienden mogen thuis blijven tijdens wedstrijden, omdat niet al onze gasten evenveel van de hond houden als u.

De meest smaakmakende golfbaan!

golfbaan Sluispolder is niet voor niets de meest smaakmakende golfbaan! De golfbaan heeft 27 uitdagende holes, een 18 holes Championshipcourse & de 9 holes par 3 baan. Daarnaast kent golfbaan Sluispolder uitstekende oefenfaciliteiten, een golfschool en een golfshop.

Bovenal staat Sluispolder bekend om het organiseren van evenementen voor grote groepen. Golfevents, jubilarissen, business diners, kookworkshops, golfclinics & een fantastische trouwlocatie. De culinaire invulling wordt afgestemd per festiviteit én uiteraard op de wensen van de gast. In de zomermaanden is het fantastische terras de ‘place to be’, in de winter strijkt u neer voor de open haard. Ook voor een kopje koffie met appelgebak, heerlijke lunch of diner bent u altijd welkom. Sluispolder is zeven dagen per week geopend.

background sluispolder