Afdrukken 

Princenbosch

Gb Princenbosch Golf Met Hond
Bavelseweg 153
Molenschot,Noord-Brabant
Nederland 5124 PX
0161 - 431811 (optie 1)

Incidenteel mag de hond aangelijnd mee de baan in, maar alleen als dit vooraf is aangevraagd bij reservering en hiervoor toestemming is verkregen. Het is dus toegestaan, mits vooraf aangevraagd en met toestemming.
Contact

Incidenteel mag er wel een hond aangelijnd mee de baan in, maar alleen als dit vooraf is aangevraagd bij reservering en hiervoor toestemming is verkregen.

Het is dus wel toegestaan, mits vooraf aangevraagd en met toestemming.

De 27 holes golfbaan is ontworpen door Alan Rijks, een van de bekende golfbaan architecten in Nederland. Kenmerkend voor de baan zijn de vele waterpartijen in combinatie met gevarieerde bos- en heidepartijen.

De baan ligt in een agrarische omgeving en grenst aan een circa 700 ha. groot natuurgebied, genaamd Princenbosch. Natuurschoon en stilte bepalen de sfeer van de baan en zorgen voor een ideale omgeving om de golfsport in alle rust en met volledige concentratie te kunnen beoefenen. De oefenaccommodatie bestaat uit twee fraaie puttinggreens, een approach area en een drietal par-3 oefenholes, een oefenbunker en een verlichte driving range met 24 afslagplaatsen. Het stijlvolle complex herbergt naast ruime kleedruimtes, bestuurskamer, shop, lockerruimten en parkeerterrein een uitstekend restaurant. Het terras op het zuiden biedt een schitterend uitzicht op de baan.

Golfen met de hond golfbaan Princenbosch