Golfclub Martensplek

Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen, , Nederland

De hond mag aangelijnd mee de golfbaan in.

De baan van Golfclub Martensplek is een A-status baan. De baan biedt vele golfliefhebbers al sinds 1991 sportieve en gezellige golfrondes, in een perfecte, natuurlijke omgeving: de baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier en heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten.

Accuratesse en precisie zijn een must! Ogenschijnlijk niet moeilijk, maar het vraagt het uiterste van de speler. Op de drivingrange (met dubbele vloer) en de 9 holes par 3 baan kan naar hartenlust worden geoefend. Het clubhuis heeft een gezellig en ongedwongen sfeertje. Voor een overnachting staan hele mooie kamers tot uw beschikking (zie ook onze voordelige combi arrangementen).

Laagdrempelig

Doordat we geen participatie kennen en slechts een klein bedrag aan entree rekenen, is onze club in vergelijking tot de meeste Golfclubs zeer toegankelijk. Iedereen kan bij ons eenvoudig en voordelig kennismaken met de golfsport. We kennen geen ballotagecommissie. Gezelligheid en plezier in de sport staan bij ons hoog in het vaandel.

Reserveren starttijd

Reserveer altijd een starttijd! Dit kan persoonlijk of telefonisch bij de receptie, of online en via de zuil.

Starttijden zijn om de 8 minuten. U kunt starten op hole 1 of op hole 10. (De Receptie bepaalt afhankelijk van de baanbezetting de mogelijkheden). Zie voor tijden dat de baan gesloten is ivm wedstrijden het Activiteitenboekje. U kunt niet verder dan dan 1½ week vooruit reserveren. Neem als u dit toch wilt contact op met de receptie, tel: 0528 331 558.

Golfclub Martensplek Golf met de hond

Contact informatie
Telefoon
0528 – 331 558
Website
martensplek.nl