Golf & Countryclub Winterswijk

Vredenseweg 150, 7113 AE Winterswijk Henxel, , Nederland

Het is bij ons wel mogelijk de hond mee te nemen in een buggy maar niet ‘los’.

Gedrag van een hond is voor ons onvoorspelbaar en kan mogelijk negatieve effecten hebben op het golfspel van de andere golfers vandaar deze restrictie. 

Golf & Country Club Winterswijk: Natuurlijk Golfen

Golf & Country Club Winterswijk is verbonden aan Golfbaan de Voortwisch en bevindt zich in het Nationaal Landschap Winterswijk.
Golfbaan de Voortwisch is bij uitstek dé golfbaan voor iedereen die in rust wil golfen in een groene en historische omgeving. De golfbaan bestaat uit een bos- en parkbaan en kenmerkt zich door mooie vergezichten, glooiende greens en uitnodigende doglegs. Ze zijn op een natuurlijke manier ingepast in het landschap en zorgen voor een sportieve uitdaging voor golfers van verschillende niveaus.

Onze golfbaan is voorzien van een gezellig clubhuis: Clubhuis de Voortwisch. Hier kan je terecht voor het nuttigen van een drankje en een maaltijd en om de golfronde te evalueren. Voor alle golfbenodigdheden kun je terecht in onze grote golfshop in het clubhuis.

Iedere golfer is van harte welkom bij Golf & Country Club Winterswijk om zelf te ervaren hoe mooi golfen in de Achterhoek is.

Wist je trouwens dat wij diverse golfarrangementen aanbieden? Klik hier om te zien welke arrangementen er zoal zijn.

Golf en Countryclub Winterswijk

Contact informatie
Telefoon
0543-563812
Website
golfclubwinterswijk.nl