Golfclub Westerpark

Heuvelweg 3, 2716 DZ Zoetermeer, , Nederland

ALTIJD WELKOM

In 1990 werd de eerste bal geslagen door Zkh. Prins Bernhard van Lippe-Biesterfeld. En sindsdien biedt deze mooie 18-holes golfaccommodatie veel plezier aan jong en oud. De baan is een ontwerp van de Nederlandse succesvolle golfer en golfarchitect Joan F. Dudok van Heel.

VOLOP GENIETEN

Middenin het Westerpark is het volop genieten bij BurgGolf. Niet in de laatste plaats door de prettige service, de vriendelijke medewerkers en hun tomeloze enthousiasme. Kortom: een gezellige golfclub. Ontdek de welkome en heerlijke gastvrijheid van Restaurant Magnolia’s. Daarnaast opent BurgGolf Zoetermeer graag haar deuren voor de organisatie van uw (zakelijke) evenement, uw vergaderingen, een bijzonder feest of een receptie. Voel je welkom. Dat is BurgGolf.

Westerpark

ONZE MOGELIJKHEDEN

Leren golfen in de buurt van Den Haag? Ontdek daarvoor onze mogelijkheden. Uw golfspel verfijnen. Uw techniek optimaliseren. Onze PGA golfprofessionals helpen u op weg. Altijd even deskundig en passend bij uw golftalent. Een kwestie van aanvoelen, betrokkenheid en de juiste manier van lesgeven. U bent van harte welkom bij onze oefenfaciliteiten. Van driving range tot putting- en chipping greens. Oefening baart kunst.

Contact informatie
Telefoon
+31 (0)79 320 31 31
Website
burggolf.nl