Golfbaan Eyckenduyn

Kesselseweg 9, 5988 CC Helden, , Nederland

Wij willen graag uitzonderingen maken voor sommige gasten welke graag de honden mee willen nemen naar de mooiste parkbaan van Nederland.

Uit veiligheidsoverwegingen voor de hond lijkt het ons wel verstandig dat deze ten alle tijden aangelijnd zijn. Ook dienen de eigenaren volledig uigerust te zijn met de benodigde middelen zodat de hond tijdig voorzien kan worden van water en zijn behoeften kan doen, zonder dat onze overige gasten daar hinder door ondervinden.

Eyckenduyn, in het plaatsje Helden, gemeente Peel en Maas (Noord-Limburg), is een golfbaan met C-status, die het gehele jaar door te bespelen is.

De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan, met een totale oppervlakte van maar liefst 10 hectare, levert veel indrukwekkende holes op. Het brengt u op een ontspannen manier langs fraaie hoge bomen en vijverpartijen. Het golfpark is een thuishaven voor veel soorten bloemen, planten, bomen en dieren.

We bieden naast de reguliere particulieren lidmaatschappen ook bedrijfslidmaatschappen aan. Dit is bij uitstek geschikt voor bedrijven die hun horizon willen verbreden en in een natuurlijke omgeving zaken willen doen. We hebben hiervoor ook perfecte vergaderfacaliteiten.

Verder kunt u met uw zakenrelaties, collega’s, familie of vrienden ook een golf-clinic boeken eventueel in combinatie met een smaakvolle lunch of diner. Kortom talloze mogelijkheden voor sport en vertier, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Golfbaan Eyckenduyn

Contact informatie
Telefoon
077 851 28 65
Website
eyckenduyn.nl